Zašto sa nama?

zašto sa nama

NAŠE PREDNOSTI SU VAŠE KORISTI

1. LJUBAZNI SMO I PROFESIONALNI

Našim klijentima želimo da ponudimo vrhunsku uslugu uz široku paletu ponude. Biće nam zadovoljstvo da Vam u našim poslovnicama pružimo savet uz ljubazan, profesionalan i prijateljski pristup.

Vi ste naši klijenti i kontrolori našeg kvaliteta, stoga ćemo učiniti sve kako bi opravdali Vaše poverenje.

2. BLIZU SMO VAM

Kako bi Vam pružili vrhunsku uslugu, odlučili smo se da Vam naše proizvode ponudimo u našoj poslovnici u Beogradu, našim franšizama i u poslovnicama odabranih i profesionalnih agenata širom Srbije, kao i na tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

3. MI SMO SPECIJALISTI ZA JADRAN

Relax Turizem (Slovenija) je nakon veoma uspešnog servisiranja više od 140.000 gostiju godišnje samo na Jadranu, postao najveći turoperator u Sloveniji. Trend pozitivnog rasta nastavljen je i u osnovanim ćerkama kompanijama u inostranstvu, među kojima je i Relax International (Srbija). Relax International, danas je prepoznatljiv brend, koji se povezuje sa Jadranom, sa najvećim brojem servisiranih gostiju sa područja Srbije na celoj jadranskoj obali.

4. ZA VAS SMO DOSTUPNI 24 SATA DNEVNO

Dežurni telefonski broj dostupan 24 h na dan u slučaju hitne pomoći na destinaciji ili toku Vašeg putovanja je: +381 (0)60 032 77 17.

5. UZ VAS SMO I NA ODMORU

Skoro na svim našim destinacijama, servisiraju Vas RELAX-ovi predstavnici (na Jadranu slovenački), koji su tu da bi Vam bili na usluzi. U svakom hotelu nalazi se RELAX-ova informativna tabla ili informativna mapa (na Jadranu na slovenačkom jeziku) u kojoj su informacije bitne za Vaš odmor, kao i kontakt telefon Vašeg predstavnika.

6. ZA VAS IMAMO BESPLATNE KATALOGE

Svim našim gostima i onima koji žele to da postanu, šaljemo kataloge sa svim potrebnim informacijama na kućnu adresu. Kataloge možete naručiti telefonom ili mailom.

7. NUDIMO VAM POVOLJNOSTI ZA DECU

Za porodice smo pripremili veliki izbor hotela, deca imaju razne povoljnosti. Crveno srce označava da dete od 2 do 12 godina u sobi sa 2 odrasle osobe boravi BESPLATNO. Mogućnost besplatnog boravka za dete mogu biti i veće, pa tako u našoj ponudi ima hotela koji dozvoljavaju besplatan boravak i za decu od 12 do 16 godina. Kao i mogućnost boravka dvoje ili troje dece BESPLATNO.

8. NUDIMO VAM NAJPOVOLJNIJE USLOVE PLAĆANJA

Za Vas smo pripremili povoljne uslove plaćanja na različite načine:

· Plaćanje gotovinom: minimum 30% prilikom rezervacije, a ostatak dinamikom koja Vama odgovara, ali najkasnije do 15 dana pre polaska na putovanje.

· Plaćanje na tekući račun: minimum 30% prilikom rezervacije, a ostatak dinamikom koja Vama odgovara, ali najkasnije do 15 dana pre polaska na putovanje.

· Plaćanje debitnim karticama: minimum 30% prilikom rezervacije, a ostatak dinamikom koja Vama odgovara, ali najkasnije do 15 dana pre polaska na putovanje.

· Odloženo plaćanje čekovima građana: minimum 30% prilikom rezervacije, ostatak na rate do kraja tekuće godine.

· Odloženo plaćanje putem administrativne zabrane: minimum 30% prilikom rezervacije, ostatak do 12 rata (do kraja 2023.godine), prve 3  rate bez kamate, a za svaku sledeću ratu uvećanje od 2.5% na mesečnom nivou (važi za zaposlene u državnim preduzećima i institucijama, kao i zaposlene u većim privatnim kompanijama).

· Odloženo plaćanje Banca Intesa kreditnim karticama: do 6 jednakih mesečnih rata, bez kamate.

9. POSEDUJEMO MEĐUNARODNI SERTIFIKAT ISO 9001:2000

Sertifikat kvaliteta, potvrđuje naš kvalitet.

 

Svesni smo, da su NAŠE PREDNOSTI - VAŠE KORISTI. ISKORITITE IH.