O Relaxu

Relax International d.o.o.

Dobrodošli na našu web stranu, koju smo pažljivo dizajnirali kako bi vam omogućili jednostavan odabir željene destinacije po vašem ukusu.

Na našoj web strani imate mogućnost da saznate sve o najnovijim ponudama, pročitate korisne savete i uputstva za vaše putovanje.

Dozvolite da vam se predstavimo.

Kompanija Relax, osnovana je 1990. godine sa osnovnom delatnošću – turizam. Preduzeće je od samog početka poslovanja brzorastuće, s obzirom na to da je celokupan rast konstantan i ujednačen od osnivanja, stoga je svrstano u takozvana preduzeća GAZELE. Kompanija je razvila sopstvenu prodajnu mrežu u Sloveniji i počela razvoj prodajne mreže u inostranstvu. Godine 2004. preduzeće je preoblikovano u RELAX KONCERN, sa ćerkama kompanijama, među kojim je i RELAX INTERNATIONAL d.o.o..

Preduzeće RELAX INTERNATIONAL je turoperator sa sopstvenim turističkim proizvodima na području Jadrana i Mediterana. Ponuda turističkih aranžmana dostupna je tržištu Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Na tržištu smo pozicionirani kao SPECIJALISTA ZA JADRAN sa niskim cenama i vrhunskim kvalitetom..

Uspešno vršimo kompletan turistički servis svih naših gostiju, što je doprinelo velikom broju zadovoljnih korisnika naših usluga.

Mi smo svesni da je kupac naš poslodavac i kontrolor našeg kvaliteta. Dakle, naš interes je konstantno poboljšanje kvaliteta usluge, kako bi obezbedili što je moguće više prednosti, radi koristi naših klijenata.

Naše prednosti:

  • prodajna mreža (poslovnica u Beogradu, dve franšize i agentska mreža)
  • specijalista za Jadran
  • porodični hoteli sa brojnim povoljnostima za decu
  • Relax-ovi vodiči, vođe puta, predstavnici i animatori
  • uslovi plaćanja
  • korisnicima naših usluga na raspolaganju smo 24 sata na dan, putem dežurnog telefonskog broja

Uživajte u pretraživanju našeg sajta.

Tim turističke agencije RELAX International.