Najpovoljniji uslovi plaćanja

 

 

USLOVI PLAĆANJA ZA ARANŽMANE U ORGANIZACIJI TA RELAX INTERNATIONAL

Plaćanje je moguće izvršiti gotovinom, virmanski, čekovima građana, platnim i kreditnim karticama.

• Plaćanje rata čekovima građana do kraja 2024:

- čekovima građana možete koristiti odloženo plaćanje i do 12 mesečnih rata . Za potvrdu rezervacije treba uplatiti 30%, a ostatak na maksimalno 12 rata (poslednja rata decembar 2024).

• Plaćanje na osnovu administrativne zabrane do kraja 2024:

- možete koristiti i odloženo plaćanje do 12 mesečnih rata (poslednja rata decembar 2023) putem administrativne zabrane (konkretni uslovi su definisani u pojedinačnim ugovorima sa preduzećima i ustanovama, standardni uslovi su: za potvrdu rezervacije treba uplatiti 30%, a ostatak na maksimalno 12 rata, prve 3 rate nakon putovanja bez uvećanja, a za svaku sledeću ratu uvećanje od 2.5% na mesečnom nivou. Ovaj način plaćanja je moguć za zaposlene u državnim preduzećima i institucijama, kao i zaposlene u velikim privatnim kompanijama. Neophodno je da prva rata bude uplaćena OD STRANE POSLODAVCA pre početka putovanja.

• Plaćanje platnim i kreditnim karticama:

- svoj odmor možete platiti i platnim i kreditnim karticama: Visa, Dina, Master Card, Maestro i American Express. Odloženo plaćanje je moguće do 6 mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Banca Intesa.

 

Ovi uslovi plaćanja ne važe za subagentsku prodaju, već samo za prodaju aranžmana u Relax-ovim poslovnicama.